Burak Yılmaz Lille : Losc Behind The Arrival Of Turks Burak Yilmaz And Zeki Celik The Indian Paper - Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz Lille : Losc Behind The Arrival Of Turks Burak Yilmaz And Zeki Celik The Indian Paper - Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu.. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı.

Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Jetzt Mit Yazici Zeki Celik Lille Meldet Transfer Von Burak Yilmaz Perfekt
Jetzt Mit Yazici Zeki Celik Lille Meldet Transfer Von Burak Yilmaz Perfekt from gazetefutbol.de
Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek.

Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

Burak Yilmaz In Lille Nantes Macindaki Golu Takimina 2 0 Lik Galibiyeti Getirdi Ntvspor Net
Burak Yilmaz In Lille Nantes Macindaki Golu Takimina 2 0 Lik Galibiyeti Getirdi Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek.

Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken.

Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle.

Turkish Striker Yilmaz Scores 1st Goal As Lille Tops Ligue 1 Daily Sabah
Turkish Striker Yilmaz Scores 1st Goal As Lille Tops Ligue 1 Daily Sabah from idsb.tmgrup.com.tr
Yeni transfer burak yılmaz, 64. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu.

Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi.

Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı burak yılmaz. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook